2011. március 14., hétfő

Tavaszi cipőmustra

Végre már az időn is észrevehető, hogy tavasz van és nem csak a naptár közli ezt velünk minden nap. Én imádom ezt az évszakot, de ki nem szereti,amikor a vastag téli kabát helyett csak egy vékonykát kell felvenni, esetleg elég csak egy blézer és már indulhatunk is. Vagy amikor reggel nem a nagy csizmát kell felvenni, hanem egy szellős, szép cipellőt. És mikor sétálsz nem arra kell figyelned, hogy áll a hajad a szélben és azon sem kell félned, hogy otthon hagytad a kesztyűd. A fák virágba borulnak, a madarak csipognak, te pedig boldogabb vagy mint valaha. :)
Visszatérve a divathoz, nézzük mi lesznek menők tavasszal.

Oxford stílusú, fűzős cipők:

Ez az amit imádok, és muszáj beszereznem egyet, ugyanis véleményem szerint mindennel jól áll. Szoknyával, nadrággal bármivel. Csodajó!
Beszerzési helyek: Zara, Vagabond, Mango, Pull&Bear
Láttatok máshol is? Deichmann?
Telitalpú cipők:

Szerintem kifejezetten szépek és nőiek is. Plusz pont ha még fából is van. ;) Az én kedvencem egy Louis Vuitton.

Platform cipők:

Ami az alacsonyabb lányoknak nagyon jól jön, hisz plusz pár centit rájuk dob, a magasakat pedig az égbe emeli. Nekem a vastag sarkúak nem tetszenek, de ettől függetlenül hódítani fog.Kép hozzáadása

Neked melyikek tetszenek?

2 megjegyzés:

  1. Telitalpúk. ♥
    Nem láttál olyat valahol, ami a 4. képen van a telitalpúk közül? Nagyon tetszik, de sajnos sehol nem láttam. :S Leopárdmintás is jó lenne..

    VálaszTörlés
  2. Jajj,nagyon szépek ♥
    Nem akarok butaságokat beszélni,de elvileg a Zarában, Mangoban, H&Mben és a Pimkieben vannak hasonlók. :)

    VálaszTörlés