2011. február 2., szerda

Parfümkollekció

Ma nagyon ráérek, szóval itt vagy még egy poszt. Ez a parfümjeimről fog szólni.
Lássuk csak:


Első sor-Balról jobbra:


  • Avon: Far Away (30 ml) Nagyon aranyos ez a kis üveg, az illata pedig isteni. Már évek óta ez a kedvenc parfümöm, nagyon finom édes illata van,télen kifejezetten imádom! Ezt az üveget névnapomra kaptam.
  • Avon: Little Black Dress (30 ml) Ugyan olyan üvege van, mint a Far Away-nak, egyszerre kaptam őket. A név kifejezetten találó rá édeskés, de nem nagyon olyan kis elegáns, visszafogott.
  • Puma: Flowing (20 ml) Nagyon picike, könnyen elfér bárhol. Nekem a kupakja nagyon tetszik. Az illata finom virágos, friss. Könnyed tavaszi illat.
Második sor-Balról Jobbra:
  • Esprit: Connect (75 ml) Ez már nagyon rég megvan, ugyanis nagyon sok van benne. Ez is egy virágos illat, nagyon könnyed
  • Adidas: Fruity Rhythm (30 ml) Elvileg gyümölcsös illata van, de szerintem ez inkább virágillat. Az Adidas parfümeim közül ez a legerősebb illat, ezért régebben nem is szerettem, de már megbarátkoztam vele.
  • Adidas: Free Emotion (30 ml) Imádom ezt az illatot. Nagyon friss, nyárias. Már a színéből lehet gondolni, hogy valami citrusos, és igen az citromos illat. Nagyon szeretem ezt.
  • ( A képen nincs rajta mivel nemrég fogyott el de volt ilyen Adidas-om kékben is, sajnos már kidobtam, de nagyon szerettem az illatát. Az tipikus sport illat volt.)
  • Kylie Minogue: Showtime (15 ml) Ez a nő zakkant, jutott eszembe amikor először megszagoltam ezt az illatot. Anyutól kaptam mert neki nagyon édes volt. Az üvege haláli, nagyon édes kislányos. Az illata pedig elképesztően édes vattacukorra emlékeztet. Ettől függetlenül néha nagyon jólesik viselni. Amúgy is én az édes illatokat szeretem.

Márcsak a Pink Sugar-ra lennék kiváncsi! Azt ismeritek? :)
Ti is mindennap kedvtől függően mást használtok vagy van egy örök kedvenc?
Melyik(ek) azok? :)

4 megjegyzés:

  1. Nekem nagy kedvencem Puma Animagical, ezt használom általában :) , az Adidastól nekem is meg van a Free Emotion ezt is imádom, ettől mindig felfrissülök :D Imádom a Miss by Miss Sixty-t is:D De a legeslegnagyobb kedvencem a Bruno Banani magic woman :)

    VálaszTörlés
  2. A Pumával már én is régebb óta szemezek.:)
    Képzeld épp az előbb ment a tévében a Bruno Banani Magic Woman reklámja.:D

    VálaszTörlés
  3. A Pumás üveg tényleg jól néz ki, de nem ismerem az illatát.
    Nekem Flora by Gucci van, majdnem mindig ezt használom, nagyon szeretem. :) Persze vannak avonosak is, a 60's mod-ot eléggé szeretem. Ha legközelebb vennék valamilyent, az Jennifer Lopez Live-ja lenne. :)

    VálaszTörlés
  4. A Gucci üvegjéről nekem mindig a Miss Dior Chérie jut az eszembe, amit nagyon szeretnék. Most legszívesebben DKNY Be Delicious-ra ruháznák be. :)

    VálaszTörlés