2011. február 4., péntek

Lush

Közeleg a születésnapom, úgyhogy gondoltam összerakok egy vásárlólistát amit be szeretnék szerezni a Lushból. Persze van ennek egy sokkal hosszabb változata, de ezek csak a legfontosabb dolgok.

1., AMERICAN CREAM hajkondicionáló:


Dupla erősségű hajkondicionáló koktél. Amikor először megéreztük az American Cream illatát, tudtuk, hogy népszerű lesz, de fogalmunk se volt arról, hogy ennyire oda lesznek érte a vásárlóink. Alapja egy eperből, vaníliából és narancsból készült gyümölcskoktél, illata pedig olyan csodálatos, hogy titkos hajszagolgató szektává váltunk. Csodákat tesz a durva, kondicionálatlan hajjal, de szeretjük használni olyan hajra is, amely csak kissé van kiszáradva, ilyenkor az illata a fő szempont. Ez majdnem olyan, mintha valaki csak azért piszkolná össze a haját, hogy sokat kelljen belőle használni, de Te ne használj belőle sokat!

2., REHAB sampon:



Kúra a károsodott hajnak. Amiért szeretik: az újjáélesztő hatás A Rehab képes visszaállítani a tönkrement haj épségét. A jojoba, az olíva és a mandula illóolajainak keveréke visszaadja a hajnak eredeti szakítószilárdságát (húzd meg, és tapasztalni fogod, hogy nem törik, hanem nyúlik). Az enzimdús gyümölcsök hatékonyan tisztítanak, a gyógynövények illóolajai pedig élénk illatot ontva frissítik a fáradt fejbőrt. Ha úgy érzed, a hajad gyengélkedik, add vissza életerejét a Rehabbal.

3., Grease Lightning:

A pattanás többé nem probléma ezzel a szuper hatékony antibakteriális géllel!
Varázsmogyoró, kakukkfű, teafa olaj és rozmaring a győzelemért, aloe vera a bőr megnyugtatásáért.
Használata: tiszta mutató ujjal pöttyözd be a problémás bőrfelületet!


4., Love Birds szappan:
Ez a pompázatos, új szappan kifejezetten a szerelmeseknek készült, hiszen csodás illóolajaitól megbizsereg a szív – legyen a Valentin nap valóban tiszta élvezet! A Keep It Fluffy fürdőgolyóból már ismerős jázminos illatkompozíció pompásan illik ehhez a bőrpuhító és hidratáló, szeretnivaló szappanhoz.
Nektek van valamilyen tapasztalatotok a Lushal kapcsolatban? Van valami amit kifejezetten ajánlotok vagy esetleg nem? :)


2 megjegyzés:

  1. Pont az első kettőt néztem ki én is magamnak :D
    tapasztalat: Isteni illata van!!! Most pont a C&A előtt van egy kisebb stand féleségük már hetek óta és wááá :D ^^ Cukiiii minden!

    VálaszTörlés
  2. Hátén sajnos csak a netről tudok rendelni,mert a közelbe sehol sincs Lush :( Lehet, hogy inkább Rockstar szappant rendelek arról mindenki csak áradozik.:D

    VálaszTörlés