2011. február 12., szombat

Essence

Hát igen,olcsó árkategóriás sminktermékek jó minőségben! Én nagyon szeretem az Essence-t eddig nem volt vele semmiféle problémám. Sőt állítom, hogy van olyan termékük ami überel egy magasabb árkategóriás cég termékét is.
Tegnap voltam a Rossmann-ban ugyanis akartam venni egy ajakbalzsamot és egy szemhéjtust, meg persze az akciókra is kíváncsi voltam. Itthon a kis katalógusomban már bekarikáztam azokat a termékeket amiket megszüntetnek. Sajnos nem volt már abból a szemhéjtusból amit én akartam (átlátszó csillogós), úgyhogy feketében vettem meg 700 forint helyett 400 forintért. A balzsamok közül alig tudtam választani, a kávés tetszett illatra de ugye az barna színű és kicsit megijedtem, ezért végül a piros/rózsaszín sárkánygyümölcsöset(?) hoztam el. De reggel vettem észre, hogy pont a kávésat szüntetik majd meg, így biztos visszamegyek megvenni azt is. Fájna a szívem érte...
Szerintem még benézek a DM-be is, szeretnék még pár dolgot beszerezni.
Csináltam képeket is:


(Mögötte lévő képről jut eszembe, a Cool tévén játsszák a GG 2.évadját!)

Igen, tudom, hogy nagyon homályos, de látszik, hogy mennyire csillog. :)


Elkenve

Újdonságok: (bocsánat a képek minőségéért a monitorról fényképeztem)

-My skin arcápoló termékek
-Mini szájfény készlet (talán 3db van benne) én nagyon várom ezt
-Extra tartós szájfény
-két új rúzs (rózsaszín és barna/arany)
-gél állagú szemhéjtus+ecset
-fét colour & shine szemhéjpúder (kék és nagyon világos barna)
-Multi Action Smokey Eyes szempillaspirál (hypn gloss helyett)
-Glam liner tus
-négy új Multi Dimension körömlakk
-három új colour & go körömlakk
-francia manikűr csíkok
-kettő repedezős körömlakk
-körömreszelő


Nektek mi a véleményetek az Essence-ről? Milyen tapasztalataitok vannak vele?
És szerintetek milyenek a szemhéjpúdereik?, mert szeretnék párat venni.

9 megjegyzés:

  1. Az a szemhéjtus nagyon tetszik. :) Jó választás volt. Pont ma megyek a rossmanba és körülnézek, biztos találok valami jót.

    VálaszTörlés
  2. Köszi.:) Bízok benne hogy majd a párjára is rálelek, amilyet eredetileg akartam. Remélem te is szerencsével jársz,és találsz valamit ami tetszik. Kíváncsi vagyok. :)

    VálaszTörlés
  3. Én még tegnap is bevásároltam xD már másodszorra:$ én szeretem az essence-t:) és a szemhéjpúdereik is jók :)

    VálaszTörlés
  4. Én is szeretem az Essence-t,főleg a körömlakkokat!Tegnap a Rossmannban vettem is:)Ezek az újdonságok mikortól lesznek kaphatók?

    VálaszTörlés
  5. Szerintem hétfőn még benézek én is pár dologért. Körömlakkom még nincs tőlük, de azt is szeretnék párat, ugyanis nagyon jó színük van. Tavasztól,valószínűleg már márciusban elkezdik árulni őket.

    VálaszTörlés
  6. Fuhhúúú.A kedvenc sminkes márkám.
    Én már szerdán bevásároltam, 5 dolgot vettem(a blogon is fent vannak), de még úgy visszamennék, csak akkor sajnos nem maradna pénzem:D
    Hát mindegy...

    VálaszTörlés
  7. Épp nemrég olvastam a bejegyzésed. Jó dolgokat vettél. Én is vissza akarok menni, de félő, hogyha valaki nem állít le akkor elköltöm minden pénzem. :)

    VálaszTörlés
  8. Én is nagyon szeretem az Essence-t.:) Ebből a szériából (vagy miből) az a gél állagú szemhéjtus nagyon felkeltette az érdeklődésemet!:O

    VálaszTörlés
  9. Arra én is kiváncsi vagyok, mert ezekkel a normális tusokkal elég sokat bénázok, annak az ecsetje meg sokkal jobb lenne. :)

    VálaszTörlés