2011. július 13., szerda

Sminkzsákmányok

Ma egy kisebb smink zsákmányos posztot hoztam nektek. Nem vettem túl sok mindent, de úgy gondoltam megmutatom. Holnap ruhás zsákmány várható. :)


Vettem egy Ebelin körömlakk lemosót. Essence-t akartam de csak a Dm-be tudtam menni, ott meg nem árulnak olyat, így csak ilyet tudtam venni. Nincs vele semmi problémám jól megfelel az elvárásoknak és mandula illata van.:)


Szerettem volna egy barna vagy arany szemceruzát is. Végül az Essence Metallic Iron Goddess nevű aranyánál kötöttem ki. A színe vízvonalon egyáltalán nem feltűnő, viszont szerintem nagyon szépen csillog, így nyíltabbá, kipihentebbé teszi a tekintetet. (mostanában a meleg és a munkám miatt úgysem sminkelek olyan erősen. ) Ja és szerintem az ára is nagyon baráti 299 forint volt.


A DM-ben körülnéztem az akciós termékek között is és ott találtam egy She narancssárga rúzst, ami nagyon megtetszett. Szerintem túl krémes az állaga, ami az én vékony kis számnál nem épp a legelőnyösebb... 350 forint volt. (Láttam nagyon szép Alverde krémpirosítókat is szerintem még visszatérek! :DD)


Aztán a Tescoban sétálva megláttam a Miss Sporty rúzsait leakciózva 70 forintért. Ennek nagyon megörültem, hisz multkor valakinél olvastam, hogy milyen jó minőségűek. Be is ruháztam két darabra az egyik a 011-es Lolita árnyalat a másik pedig a 014-es Love Me szín. Mindkettő nagyon tetszik. Megvagyok velük elégedve.


Ti miket vettetek mostanában? Találkoztatok valami jó akcióval?

2 megjegyzés: